VESTI

U toku obuka za predstavnike javnih preduzeća i mladih nezaposlenih lica

27. septembar 2010, Leskovac, Predejane
U toku obuka za predstavnike javnih preduzeća i mladih nezaposlenih licaU toku obuka za predstavnike javnih preduzeća i mladih nezaposlenih licaU toku obuka za predstavnike javnih preduzeća i mladih nezaposlenih lica
1/3
Trodnevnim radionicama u sali Regionalne privredne komore u Leskovcu i motelu „Predejane“ nastavljena je obuka za pisanje predloga projekata za predstavnike javnih preduzeća i ustanova kao i za mlade, fakultetski obrazovane, nezaposlene osobe.

Mladima je predstavljen proces planiranja predloga projekta i izrada matrice logičkog okvira dok su predstavnici javnih preduzeća i ustanova sticali znanja o načinu popunjavanja formulara projekta i sastavljanju budžeta.

Planirano je da se obuka predstavnika javnih preduzeća i ustanova sastoji iz pet a mladih, nezaposlednih lica iz šest radionica nakon čega će steći veštine vezane za samostalno pisanje i implementaciju projekata koje finansira Evropska unija.

Oba podprojekata realizuje se u okviru projekta „Podrška održivom razvoju Jablaničkog i Pčinjskog okruga“ koji finansira Austrijska razvojna koorporacija ADA.