VESTI

Ambasador Kraljevine Å vedske u poseti Centru

22. maj 2007, Leskovac
Ambasador Kraljevine Å vedske u poseti CentruAmbasador Kraljevine Å vedske u poseti CentruAmbasador Kraljevine Å vedske u poseti Centru
1/3
Novoimenovani ambasador Å vedske, NJ.E. Kriser Bringeus sa svojim saradnicima, Bjƶrnom Mossbergom i Snežanom NenadoviƦ posetio je Centar za razvoj JablaniĆØkog i PĆØinjskog okruga. Na sastanku na kome su pored direktora Centra prisustvovali predsednik SkupÅ”tine Centra i predsednik opÅ”tine Leskovac, Vladan MarinkoviƦ, predstavnici UNDP-ja, MIR2 programa i Koordinacionog tela za jug Srbije razgovaralo se o dosadaÅ”njoj podrÅ”ci Kraljevine Å vedske jugu Srbije koja je realizovana kroz niz projekata. Prisutni su naglasili znaĆØaj Centra za razvoj kao kljuĆØnog subjekta u daljoj podrÅ”ci kraljevine Å vedske JablaniĆØkom i PĆØinjskom okrugu. BuduƦa saradnja biƦe dogovorena kroz dalje kontakte predstavnika Centra i ambasade.

NJ. E. Kriser Brigeus u svojoj prvoj poseti Srbiji van Beograda otvorio je Uslužni centar i rekonstuisani deĆØiji vrtiƦ u Bojniku i potpisao ugovor za podprojekat vodosnabdevanja Vranjske Banje.