VESTI

Prezentacija Nacrta regionalnog akcionog plana za energetsku efikasnost i inteligentno korišèenje energije

11. april 2011, Vranje
Prezentacija Nacrta regionalnog akcionog plana za energetsku efikasnost i inteligentno korišèenje energijePrezentacija Nacrta regionalnog akcionog plana za energetsku efikasnost i inteligentno korišèenje energijePrezentacija Nacrta regionalnog akcionog plana za energetsku efikasnost i inteligentno korišèenje energijePrezentacija Nacrta regionalnog akcionog plana za energetsku efikasnost i inteligentno korišèenje energije
1/4
U velikoj sali Skupštine grada Vranja, u organizaciji Centra za razvoj Jablanièkog i Pèinjskog okruga i Grada Vranja, održana je prezentacija Nacrta regionalnog akcionog plana za energetsku efikasnost i inteligentno korišæenje energije.

O akcionom planu prisutnim predstavnicima lokalnih samouprava, preduzeæa i institucija iz Jablanièkog i Pèinjskog okruga, govorio je prof. dr Dragoljub Živkoviæ iz Regionalnog centra za energetsku efikasnost Mašinskog fakulteta u Nišu, èlan regionalnog tima za energetsku efikasnost.

Promocija je organizovana u okviru Evropske nedelje održive energije, kao jedan od 500 dogaðaja koji se u èitavoj Evropi organizuju sa idejom da se promoviše energetska efikasnost i obnovljivi izvori energije.

Nacrt regionalnog akcionog plana za energetsku efikasnost i inteligentno korišæenje energije nastao je u okviru projekta „Podrška održivom razvoju opština Jablanièkog i Pèinjskog okruga“, koji finansira Austijska razvojna koorporacija ADA.